Kæmpe legeland til havnefesten 2019. 11. – 14. juli

Hoppeborge, rutsjebaner, superjumper, boksering og meget mere!

I samarbejde med HopOgRul vil der blive et kæmpe legeland på mere end 500 Kvm, her vil der være alt fra høje rutsjebaner til store trampoliner, se mere nedenfor.

her for du en lille oversigt over hvad der bla. vil være at finde til havnefesten i Aalbæk, Nordjylland i uge 28.

Superjumper

Superjumper til havnefesten 2019

Superjumper er altid den mest populære af alle tingene, her vil der være 4 trampoliner hvor man via 2 elastikker og et bælte, er spændt fast, og på den måde har mulighed for at hoppe rigtig højt

Rutsjebane

klovne rutsjebane til havenfesten 2019

Sjov klovne slide/rutsjebane på hele 6 meter i højden og mere en 7 meter bred og 10 meter lang, klovne sliden er et stort hit blandt børnene.

Boksering

boksering til havnefesten i Aalbæk 2019

Nu kan du lege bokser for en stund. Stor boksering med KÆMPE boksehandsker, så tag en ven eller veninde i hånden og kom ned og kæmp mod hinanden.

 

Pop-up'en

pop op hoppepude til havenfesten 2019

Sjov hoppepude med en masse pop up rundt omkring, er fantastisk til bla. fangeleg, og med et areal på mere end 50kvm er der rigeligt med plads til sjov og leg.

Hugo banen

Hugoforhindringsbane hoppeborg til havnefesten 2019

Selv om ikke alle kan huske Hugo, så er denne forhindringsbane en ting der kan holde børne aktive i timevise, og den er stor nok til en her skole klasse på en gang.

Gården

Hoppeborg med dyr og land til havnefesten 2019

“Jens Hansen har en bondegård”, sådan lyder en af de kende børnesange, dette er nu lavet om til et hoppeborg, dekoreret med dyr, traktor og mange andre ting.

Havbunden

Hoppeborg med fisk og hav til havnefesten

Leg du er dykker, denne hoppeborg er dekoreret med fisk, vand og dykkere, her er plads til at lege til vandet løber ned af nakken på dig.