Champagne For Alle har en mission.

Champagne for alle

Det er at udbrede viden om, og kærligheden, til den eller bedste champagne – til priser hvor alle kan være med.

Alle deres champagner er fra de små champagnehuse. Michael tager til Champagne hver anden måned og besøger husene, får familierne og deres værdier ind under huden – og tager så de bedste champagner med hjem.
 
 
De har haft en flyvende start og for 4 måneder siden lancerede de et nyt tiltag, hvor medlemmer via abonnement får tilsendt 2 nye champagner hver eller hver anden måned. Sammen med champagnerne følger en masse info og know how – altsammen med henblik på at få danskerne til at drikke mere champagne.

 
Der er alt for få, der tænker på, at champagne passer så aldeles perfekt til snobrød – eller til hjemmelavet burger på terrassen – og med en champagnestopper kan din champagne holde sig frisk og boblende i op til 4 dage i køleskabet. Der er altså alt mulig grund til også at drikke champagne på en smuk tirsdag.

 
Aalbæk havnefest har lavet en aftale med Champagne For Alle, hvilket betyder at der vil blive skruet helt op for den festlige stemning når champagnepropperne springer i flæng og du kan få champagne til priser, hvor alle kan være med.